Accesorii cu care vei scrie POVESTI și multe EMOTII FRUMOASE.💕 🫶𝐓𝐡𝐚𝐧𝐤 𝐲𝐨𝐮 𝐟𝐨𝐫 𝐬𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐲 𝐬𝐦𝐚𝐥𝐥 𝐛𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬!🙏❤️. Accesoriile LOVELY 4 U se realizeaza manual in Romania.🫶

CLIPSURI - ACCESORII PENTRU PANTOFI

Afiseaza: 1-24 din 29 produse

 Filtre

Accesoriile pentru pantofi realizate manual cu sistem de perindere tip clips detașabile, sunt mici bijuterii care se pot fixa pe partea din față a pantofilor, oferindu-le acestora un aspect elegant și sofisticat. Aceste accesorii - ornamente pentru pantofi  pot fi realizate din diferite materiale, precum metale si elemente prețioase, cristale, pietre semiprețioase, margele sau țesături de calitate.
Beneficiile si avantajele achizitionarii acestor accesorii pentru pantofi sunt multiple:
- Adaugă un element de stil și eleganță la orice ținută.
- Accesoriile pentru pantofi pot fi asortate cu diferite tipuri de pantofi, de la cei eleganți la cei casual, astfel încât să îmbunătățească aspectul general al ținutei.
- Accesorii durabile și rezistente. Datorită faptului că aceste accesorii sunt realizate manual, ele sunt de obicei mai durabile și mai rezistente decât cele produse în masă.
-De asemenea, datorită materialelor de calitate utilizate, aceste accesorii pot rezista la uzură și pot fi purtate în timp. Personalizarea pantofilor.
- Dacă doriți să faceți o schimbare în garderoba dumneavoastră, puteți să vă personalizați pantofii cu aceste accesorii, oferindu-le o nouă viață.
- Ușor de utilizat. Accesoriile pentru pantofi tip clips detașabile sunt foarte ușor de utilizat, astfel încât să puteți schimba aspectul pantofilor în doar câteva secunde.
- Pot fi refolosite. Deoarece aceste accesorii sunt detașabile, puteți să le folosiți la mai multe perechi de pantofi, oferindu-le un aspect nou și fresh în fiecare dată.
- Accesorii versatile. Aceste accesorii pot fi utilizate pentru orice ocazie, de la evenimente formale la ținute casual, oferindu-le pantofilor o notă de eleganță și stil.
În concluzie, accesoriile pentru pantofi tip clips detașabile sunt un mod excelent de a personaliza pantofii și de a adăuga un element de stil și eleganță oricărei ținute. Aceste accesorii sunt durabile, versatile și ușor de utilizat, oferindu-vă posibilitatea de a vă exprima personalitatea și stilul într-un mod unic și elegant.
Accesoriile pentru pantofi sunt realizate  pentru  a adauga eleganta  și originalitate tinutei tale. Sunt extrem de versatile si le poti purta cu siguranta in diferite ocazii speciale din viata ta
Toate accesoriile de pantofi sunt realizate manual si  pentru ca punem pret pe detalii si stim cat de importante sunt si pentru tine, vrem sa arati extraordinar din cap si pana-n picioare. ACCESORIILE NOASTRE NU SUNT SIMPLE BIJUTERII ci fiecare accesoriu are "acel ingredient secret magic" care poate fi reprezentat de faptul că punem suflet în crearea lor, calitate, iubire, frumusețe, detalii fine, poveste, parfum, bucurie și impresii unice de neuitat.
Peste 3500 de mirese au ales să poarte accesoriile noastre. Am dedicat 16500 de ore de lucru manual   in realizarea accesoriilor LOVELY 4 U. 
Da, pentru ca iubim ceea ce facem,si punem iubire si suflet in fiecare accesoriu. 
Îți mulțumesc pentru că susții LOVELY 4 U în perioada aceasta mai dificila! Si prin fiecare comanda poti adauga speranta pentru o mica afacere romaneasca handmade sa existe mai departe.
Peste 3500 de mirese au ales să poarte accesoriile noastre. O experienta cu peste 16500 de ore de lucru manual dedicat in realizarea accesoriilor LOVELY 4 U.  Da, pentru ca iubim ceea ce facem si punem iubire si suflet in fiecare accesoriu. De peste 6 ani MISIUNEA noastra este sa contribuim frumos la VISUL mireselor, in a le ajuta sa straluceasca la propriu prin accesoriile realizate de noi.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!