Timpul de realizare a unei comenzi este de 1-3 zile lucratoare in acesta perioada. Oferim posibilitatea de personalizare a accesoriilor, pentru acest aspect ne poti contacta.

BENTITE & ACCESORII LUNGI

Afiseaza: 1-24 din 53 produse

 Filtre
Lovely 4 U îți aduce bentițe handmade care sunt mai mult decât simple accesorii: ele sunt embleme ale iubirii și eleganței, create special pentru a te însoți în cel mai frumos capitol al vieții tale, NUNTA .  Cu peste 7 ani de experiență in domeniu, noi transformăm fiecare bentiță într-o poveste de dragoste. Înțelegem că fiecare mireasă este unică și are propriul stil. De aceea, bentițele noastre pot fi personalizate atât în dimensiune cât și în nuanța materialelor . Dacă îți dorești o bentiță personalizată, nu ezita să ne scrii. Modelul tău unic te așteaptă să fie creat.
Folosim doar materiale premium - de la fir metalic placat cu argint sau aur, cristale stralucitoare si perle de sticlă, perle naturale, cristale Swarovski,  pietricele cubic zirconia,  până la diferite elemente metalice placate.  sau flori si frunzulite modelate manual. 
Înțelegem că frumusețea vine în multe forme. De aceea, colecția noastră de bentițe pentru mirese se adaptează la orice stil - de la simplitatea minimalistă, la romantismul inspirat din natură, până la designurile romantic-feminine cu un accente florale  Fiecare bentiță este un simbol adus frumuseții tale unice.
Alegând o bentiță Lovely 4 U, nu doar alegi un accesoriu, alegi o experiență. Fiecare detaliu este gândit pentru a aduce bucurie, emoție și frumusețe în ziua ta specială. Oferim nu doar accesorii, ci promisiunea unei zile magice, unde fiecare moment este îmbogățit de strălucirea și armonia accesoriului tău.

Cu o dedicație de peste 19000 de ore de muncă manuală, am  contribuit la împlinirea viselor a peste 3800 de mirese, care ne-au ales. Fiecare oră petrecută în atelierul Lovely 4 U este o oră dedicată dragostei, măiestriei și a lucrului manual  de calitate. Da, iubim ceea ce facem și punem suflet și o parte din inima noastra în fiecare accesoriu creat.

În cei 7 ani, misiunea noastră a fost nu doar să realizăm accesorii, ci să aducem o bucurie autentică în sufletul fiecărei mirese. Ne dedicăm să facem accesorii pline de emotii si ca fiecare mireasă să strălucească într-un mod unic și autentic, prin accesoriile Lovely 4 U. Alegând un accesoriu de la noi, alegi nu doar frumusețea, ci și povestea, pasiunea și arta care vin împreună pentru a face din ziua ta, o zi de neuitat.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!