Accesorii cu care vei scrie POVESTI și multe EMOTII FRUMOASE.💕 🫶𝐓𝐡𝐚𝐧𝐤 𝐲𝐨𝐮 𝐟𝐨𝐫 𝐬𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐲 𝐬𝐦𝐚𝐥𝐥 𝐛𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬!🙏❤️. Accesoriile LOVELY 4 U se realizeaza manual in Romania.🫶

PRODUSE

Afiseaza: 1-24 din 618 produse

 Filtre
PRODUSE - AGRAFA MIREASA CU PERLE, ACCESORII LOVELY 4 U, DIADEMA MIREASA, BIJUTERII MIREASA, MIREASA 2023, PIEPTANE MIREASA, ACCESORII COC MIREASA, PIEPTAN VOAL MIREASA, ACCESORII VOAL, VOAL MIREASA, ACCESORII
-13%

LUDMILA -Accesoriu elegant cu perle

315,00 RON 275,00 RON

Peste 3500 de mirese au ales să poarte accesoriile noastre. O experienta cu peste 16500 de ore de lucru manual dedicat in realizarea accesoriilor LOVELY 4 U.  Da, pentru ca iubim ceea ce facem si punem iubire si suflet in fiecare accesoriu. De peste 6 ani MISIUNEA noastra este sa contribuim frumos la VISUL mireselor , in a le ajuta sa straluceasca la propriu prin accesoriile realizate de noi.

Accesoriile Lovely 4 U pot include o varietate mare de produse, cum ar fi coronite de mireasa, diademe, bijuterii de mireasă, accesorii pentru păr și altele. Toate aceste produse sunt create cu dragoste și pasiune, folosind materiale de înaltă calitate și atenție deosebita la detalii pentru a asigura că mireasa arată și se simte minunat în ziua nunții.

Dacă ești în căutarea unor accesorii de nuntă de înaltă calitate care să te facă să te simți admirată și specială, atunci accesoriile Lovely 4 U ar putea fi o alegere perfectă pentru tine.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!