Accesorii cu care vei scrie POVESTI și multe EMOTII FRUMOASE.💕 🫶𝐓𝐡𝐚𝐧𝐤 𝐲𝐨𝐮 𝐟𝐨𝐫 𝐬𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐲 𝐬𝐦𝐚𝐥𝐥 𝐛𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬!🙏❤️. Accesoriile LOVELY 4 U se realizeaza manual in Romania.🫶 Timpul de procesare a unei comenzi este 3-4 zile lucratoare. In luna MARTIE la orice comanda primesti un CADOU din partea noastra.

PRODUSE

Afiseaza: 1-24 din 621 produse

 Filtre
PRODUSE - Accesorii Lovely 4 U, TIARA CU PERLE, BENTITA CU PERLE, BENTIȚĂ MIREASA, CORONITA MIREASA, CORONITĂ CU CRISTALE, CORONITĂ MIREASA, DIADEMA MIREASA, BIJUTERII MIREASA, ACCESORII PENTRU PAR MIREASA    Accesorii Lovely 4 U, TIARA CU FLORI, BENTITA CU FLORI, BENTIȚĂ MIREASA, CORONITA MIREASA, CORONITĂ CU CRISTALE, CORONITĂ MIREASA CU FLORI, DIADEMA MIREASA CU FLORI, BIJUTERII MIREASA, ACCESORII PENTRU PAR MIREASA
-13%

KATE *ACCESORIU CU PERLE ROZ

239,00 RON 209,00 RON
PRODUSE - CERCEI 2023, CERCEI DE LUX, CERCEI mireasa 2023, BIJUTERII MIREASA, CERCEI CU FLORI, CERCEI SWAROVSKI, CERCEI ARGINT, CERCEI MICI MIREASA, CERCEI FLOARE, ACCESORII FLORI CIRES, SET MIREASA, LOVELY 4 U
nou

ANAIS - CERCEI

135,00 RON

Peste 3500 de mirese au ales să poarte accesoriile noastre. O experienta cu peste 16500 de ore de lucru manual dedicat in realizarea accesoriilor LOVELY 4 U.  Da, pentru ca iubim ceea ce facem si punem iubire si suflet in fiecare accesoriu. De peste 6 ani MISIUNEA noastra este sa contribuim frumos la VISUL mireselor , in a le ajuta sa straluceasca la propriu prin accesoriile realizate de noi.

Accesoriile Lovely 4 U pot include o varietate mare de produse, cum ar fi coronite de mireasa, diademe, bijuterii de mireasă, accesorii pentru păr și altele. Toate aceste produse sunt create cu dragoste și pasiune, folosind materiale de înaltă calitate și atenție deosebita la detalii pentru a asigura că mireasa arată și se simte minunat în ziua nunții.

Dacă ești în căutarea unor accesorii de nuntă de înaltă calitate care să te facă să te simți admirată și specială, atunci accesoriile Lovely 4 U ar putea fi o alegere perfectă pentru tine.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!