Timpul de realizare a unei comenzi este de 1-3 zile lucratoare in acesta perioada. Oferim posibilitatea de personalizare a accesoriilor, pentru acest aspect ne poti contacta.

ESARFE pentru traditia DEZGATITUL MIRESEI

Afiseaza: 1-24 din 33 produse

 Filtre
 

"Dezgătitul miresei" este un moment plin de emoție și semnificație, marcând un punct important de tranziție în viața miresei și celebrând începutul unei noi etape în viața sa de cuplu.
La Lovely 4 U, știm cât de importantă este ziua nuntii, si ca fiecare detaliu conteaza . De aceea, am creat o gamă variată de eșarfe, cu  diferite culori și modele care să se potrivească oricărei tematici de nuntă. Fie că preferi nuanțe de albe, ivory  sau culori mai vibrante de roz, crem, modele florale sau abstracte, avem ceva pentru fiecare mireasă care vrea să adauge un strop de personalitate și culoare în acest moment special.
Fiecare eșarfă este confecționată din materiale de înaltă calitate, alese pentru a oferi nu doar un aspect deosebit, dar și un confort excepțional. Fie că alegi mătase, satin sau un alt material plăcut la atingere, eșarfele noastre sunt perfecte pentru a te învălui în frumusețe și rafinament în timpul acestui ritual plin de semnificații.
Așadar, dragi mirese, pregătiți-vă să fiți învăluite în eleganță și stil cu eșarfele Lovely 4 U pentru dezgătitul miresei. Nu doar că veți respecta tradiția, dar o veți face strălucind de frumusețe și rafinament. Alegeți eșarfa care vă reprezintă și adăugați o notă personală acestui moment atât de drag .
 

Explorați colecția noastră pe Lovely 4 U și alegeți eșarfa perfectă pentru a vă îmbogăți tradiția dezgătitului miresei cu un plus de culoare, eleganță și personalitate.

Lovely 4 U - unde tradiția întâlnește eleganța!

La Lovely 4 U, nu facem doar accesorii, ci creăm amintiri. De peste 7 ani,ne dedicăm cu pasiune în a ajuta fiecare mireasă să strălucească la propriu prin accesoriile noastre speciale realizate manual in Romania. Fiecare detaliu al acestor esarfe este o declarație de iubire pentru eleganță și rafinament. Suntem bucurosi că putem oferi mireselor noastre această experiență autentică.
 Pentru că iubim ceea ce facem, fiecare accesoriu poartă amprenta inimii noastre.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!