Accesorii cu care vei scrie POVESTI și multe EMOTII FRUMOASE.💕 🫶𝐓𝐡𝐚𝐧𝐤 𝐲𝐨𝐮 𝐟𝐨𝐫 𝐬𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐲 𝐬𝐦𝐚𝐥𝐥 𝐛𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬!🙏❤️. Accesoriile LOVELY 4 U se realizeaza manual in Romania.🫶

PIEPTENI si DIADEME

Afiseaza: 1-24 din 43 produse

 Filtre

Selectia ta:

Pret: 300 - 400 ×
PIEPTENI si DIADEME - Accesoriu elegant - Dory
-3%

Accesoriu elegant - Dory

329,00 RON 319,00 RON
PIEPTENI si DIADEME - ACCESORII LOVELY 4 U, AGRAFE PAR MIREASA, AGRAFE CU FLORI MIREASA, PIN COC MIREASA, AGRAFE MIREASA, ACCESORII CU FLORI MIREASĂ, SET AGRAFE MIREASA, ACCESORII DE PĂR MIREASĂ, BIJUTERII MIREASA,   accesorii de lux mireasa,  coronita cu perle, coronita de lux,
-5%

DIADEMA NELLY - cu perle albe

369,00 RON 350,55 RON
Diademele pot avea un design romantic și ușor de purtat, pline de farmec, cu un aer aparte prin designul special inspirat din natură. Acestea pot fi îndrăznețe și pot fi purtate de mirese sau de femei pline de optimism și personalitate. Dacă ești în căutarea unui accesoriu de lux și fermecător, o diadema poate fi alegerea perfectă pentru tine. Cu siguranță vei străluci cu accesoriile LOVELY 4 U  și vei atrage privirile și aprecierile celor din jur.

Diademele LOVELY 4 U  sunt accesorii  de păr versatile, care poate fi folosite în mai multe stiluri de coafuri după preferințe. Datorită faptului ca sunt flexibile, pot fi așezate în forma dorită și pot fi folosite atât ca o coronită, cât și ca un element de prindere pentru păr.

Indiferent de stilul de coafură ales, diadema poate fi ajustată pentru a se potrivi perfect și pentru a completa aspectul final al tinutei de nunta si nu numai. Dacă ești în căutarea unui accesoriu de păr versatil și modelabil, diadema poate fi alegerea perfectă pentru tine.

Peste 3500 de mirese au ales să poarte accesoriile noastre. O experienta cu peste 16500 de ore de lucru manual dedicat in realizarea accesoriilor LOVELY 4 U.  Da, pentru ca iubim ceea ce facem si punem iubire si suflet in fiecare accesoriu. De peste 6 ani MISIUNEA noastra este sa contribuim frumos la VISUL mireselor, in a le ajuta sa straluceasca la propriu prin accesoriile realizate de noi.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!