Accesorii cu care vei scrie POVESTI și multe EMOTII FRUMOASE.💕 🫶𝐓𝐡𝐚𝐧𝐤 𝐲𝐨𝐮 𝐟𝐨𝐫 𝐬𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐲 𝐬𝐦𝐚𝐥𝐥 𝐛𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬!🙏❤️. Accesoriile LOVELY 4 U se realizeaza manual in Romania.🫶

GHIRLANDE - ACCESORII LUNGI

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Ghirlandele de păr sunt accesorii elegante și delicate lacrate manual cu materiale atent alese, care adaugă un plus de strălucire și farmec coafurilor . Acestea pot fi realizate din diferite materiale, precum fir metalic inoxidabil placat cu argint sau aur, margele de sticla, perle, cristale, flori sau elemente precioase.

Accesoriile lungi cu perle și cristale pot fi realizate sub diferite forme și modele, de la ghirlande simple și subțiri, până la modele mai complexe cu mai multe elemente decorative.

Ghirlandele de păr cu perle și cristale sunt ideale pentru ocazii speciale, precum nunți, botezuri sau baluri, oferind o notă de eleganță și strălucire coafurilor. În timp ce ghirlandele cu flori sunt potrivite pentru ocazii speciale cum ar fi nunți în aer liber, petreceri sau alte evenimente de primăvară sau vară.

Peste 3500 de mirese au ales să poarte accesoriile noastre. O experienta cu peste 16500 de ore de lucru manual dedicat in realizarea accesoriilor LOVELY 4 U.  Da, pentru ca iubim ceea ce facem si punem iubire si suflet in fiecare accesoriu. De peste 6 ani MISIUNEA noastra este sa contribuim frumos la VISUL mireselor, in a le ajuta sa straluceasca la propriu prin accesoriile realizate de noi.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!