Accesorii cu care vei scrie POVESTI și multe EMOTII FRUMOASE.💕 🫶𝐓𝐡𝐚𝐧𝐤 𝐲𝐨𝐮 𝐟𝐨𝐫 𝐬𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐲 𝐬𝐦𝐚𝐥𝐥 𝐛𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬!🙏❤️. Accesoriile LOVELY 4 U se realizeaza manual in Romania.🫶

CORONITE si TIARE

Afiseaza: 1-24 din 76 produse

 Filtre
Peste 3500 de mirese au ales să poarte accesoriile noastre. O experienta cu peste 16500 de ore de lucru manual dedicat in realizarea accesoriilor LOVELY 4 U.  Da, pentru ca iubim ceea ce facem si punem iubire si suflet in fiecare accesoriu. De peste 6 ani MISIUNEA noastra este sa contribuim frumos la VISUL mireselor, in a le ajuta sa straluceasca la propriu prin accesoriile realizate de noi.

Coronite si tiare LOVELY 4 U  pentru fiecare ocazie speciala din viata ta. Coronitele de mireasa sunt  lucrate manual cu materiale de înaltă calitate  si pot fi o alegere minunată pentru mireasa care dorește să adauge un element de lux și strălucire la rochia sa de mireasă. Firul  metalic pe care sunt luctate este placat  cu aur sau argint  si poate adăuga un element de eleganta și rafinament la rezultatul final al coronitei de mireasa, în timp ce perlele și cristalele pot aduce strălucire și opulență. Pietricelele și elementele Swarovski pot adăuga un plus de strălucire și un accent de lux, în timp ce florile modelate manual pot aduce un element de naturalețe și farmec si romantism. Optați pentru o coronita  de mireasa care se potrivește stilului și personalității dumneavoastră.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!